м. Харків, вул. Полтавський Шлях, 148/2 Магазин працює: 7/7 з 8.00 до 20.00 Замовлення приймаються: пн-пт з 9.00 до 18.00 (095)148 40 08, (068) 148 40 08, (099) 273 60 34.
Оберіть свою начинку для торта. Серед розмаїття смаків ви знайдете те що, припаде вам до вподоби: від легких фруктових або ніжних мусових до класичних солодких кремових тортів.
Легкий червоний бісквіт, просочений цукровим сиропом з коньяком, вершково-сирний крем. Цей дивовижний, пристрасний торт з яскраво-червоними коржами та білосніжним вершково-сирним кремом вже встиг завоювати величезну популярність у шанувальників десертів.
"Амстердам"
500
грн.
ТОРТ
Під інтригуючей назвой ховається тонкий маковий бісквіт з товстим прошарком вишневого конфі поміж слоями насиченого сирного крем-чиза.
"Естерхазі"
500
грн.
ТОРТ
Класичний шоколадно-горіховий торт, популярний в Угорщині, Австрії і Німеччині. Названий на честь угорського дипломата Пала Антала Эстерхазі (рус.) венг., що служив міністром закордонних справ Угорщини під час революції 1848-1849 років. Коржі випікаються без борошна з горіхово-білкової маси з додаванням волоського горіха. Заварний крем з вершковим маслом та італійською меренгою, абрикосовий джем.
"Захер"
400
грн.
ТОРТ
Шоколад в шоколаді з апельсиновими нотками - торт у міру солодкий, але дуже смачний. Популярний у всьому світі рецепт австрійського кондитера. Шоколадний сметанний бісквіт, просочений коньячним сиропом, апельсиново-абрикосовий конфітюр.
"Едем"
400
грн.
ТОРТ
Універсальний святковий торт як для дітей так і дорослої компанії. Білі бісквітні коржі соковито просочені цукровим сиропом. Ніжний сирний крем на основі м'якого вершкового сиру зі збитими вершками і шматочками солодких персиків.
Пишний вершково-йогуртовий мус з чорницею, прошарок чорничного конфі з свіже-заморожених ягід чорниці на основі шоколадного сметанного бісквіту.
"З любов'ю"
400
грн.
ТОРТ
Сирний крем зі збитими вершками на білому бісквіті поєднуються в ніжному смаку любові. Коржі просякнуті коньячним сиропом.
"Крем-чиз"
400
грн.
ТОРТ
Легкі класичні бісквіти просочені апельсиновим сиропом, насичений вміру солодкий вершковий крем-чиз зі збитими вершками і прошарком справжної солоної карамелі.
"Екзотик"
400
грн.
ТОРТ
Шоколадний та класичний бісквітні коржі, два крема. Заварной крем з соку тропічних фруктів. Збиті вершки - найбільш популярний легкий смак десерту. Прикрашен торт скибочками свіжого апельсину, ананаса та іншими фруктами залиті желейним гелем.
"Тірамісу"
500
грн.
ТОРТ
Кожна ложечка цього італійського десерту так і шепоче тобі -"Тira mi su", - "Підбадьор мене", створюючи Ваш гарний настрій. Тонкий класичний бісквіт, легкий вершковий крем-сир "Хохланд" зі збитими вершками "Тірамісу". Торт просочений кавовим пуншем з коньяком.
"Тропік"
400
грн.
ТОРТ
Основу торта складають білий та шоколадний сміеанний бісквіти, що просочені сиропом. Крем зі збитих вершків зі сметаною.
"Меркурій"
400
грн.
ТОРТ
Три класичних бісквітних коржа з кремом з вершків та вареним згущеним молоком і маком.
"Лебедине озеро"
400
грн.
ТОРТ
Назва торта від однойменного балету, який по праву є вершиною майстерності, своєрідним еталоном театрального мистецтва. Основа торта - оксамитовий сметанний бісквіт з какао. Хрусткий повітряний прошарок безе з колотим волоським горіхом, вершково-карамельний крем. Тонкі пластинки вафельного коржа буквально таять у роті.
"Лимонно-шоколадний"
400
грн.
ТОРТ
Шоколадно-сметанний бісквіт. Ніжний крем з збитого вершкового масла з карамеллю і рубаним свіжим лимоном.
"Віват"
500
грн.
ТОРТ
Бісквітні класичні коржі, мусовий крем "пломбір" на основі білого бельгійського шоколаду, цілі ягоди чорної смородини.
"Шер Амі"
400
грн.
ТОРТ
Медові бісквіти, горіхи і сухофрукти - основа популярного десерту. Сметанно-масляний крем. Шматочки родзинок, чорносливу кураги і арахісу.
"Київський"
400
грн.
ТОРТ
Легендарний повітряно-горіховий торт з фундуком та арахісом. Масляний крем на вершковому маслі з цільним згущеним молоком.
"Київський оригінальний"
500
грн.
ТОРТ
Авторська інтерпретація рецепта всім відомого торта "Київський". Горіхово-повітряні коржі з фундуком, легкий крем шарлот ваніль, вершково-молочний шоколадний крем шарлот. Ягідне конфі з чорної смородині та малини.
"Вишня"
400
грн.
ТОРТ
Шоколадний класичний бісквит, просочений сиропом. Крем збитих вершків з какао і вишнями на коньяку.
"Фруктовий"
400
грн.
ТОРТ
Тонкі класичні бісквіти, просочені сиропом. Крем зі збитих вершків. Наповнювач - шматочки апельсина і ананаса.
"П'яна вишня"
400
грн.
ТОРТ
Шоколадні сметанні коржі, соковитий прошарок з крихти шоколадного бісквіта і масляного крему зі згущеним молоком. Наповнювач - свіжозаморожені вишні, вимочені у вермуті.
"Балеріни Павлової"
400
грн.
ТОРТ
Легкість, витонченість, наповненість - основні складові образу балерини. Цей торт є вишуканим поєднанням тонкого білого бісквіта з крихким щонайтоншим шаром безе з подрібненою крихтою волоського горіха. Ніжний молочний заварний крем на основі вершкового масла та тонкий полуничний прошарок.
"Медовий"
400
грн.
ТОРТ
Медовий бісквіт просочений сиропом. Крем зі збитих вершків із згущеним молоком і цедрою апельсина.
"Абрикоска"
400
грн.
ТОРТ
Ніжний білий бісквіт, просочений коньячним сиропом. Прошарок з повітряного горіхового безе, масляний крем з курагою, шоколадна глазур.
"Баунті"
400
грн.
ТОРТ
Шоколадний бісквіт, кокосова начинка з молоком і вершковим маслом, шоколадний ганаш.
"Лакомка"
400
грн.
ТОРТ
Шоколадний бісквіт, крем сметанний зі згущеним молоком і вершковим маслом, дріблений волоський горіх.
"Прага"
400
грн.
ТОРТ
Класичний торт "Прага" складається з трьох бісквітних шоколадних коржів, просочених сиропом з абрикосовим джемом, вершково-масляний крем заварений на жовтках з какао.
"Пташине молоко"
400
грн.
ТОРТ
Ніжне молочне суфле із заварним кремом, тонкий класичний бісквіт,
"Родзинка"
400
грн.
ТОРТ
Традиційно улюблений по-домашньому смачний медовий торт. Тонкі медово-пісочні коржі розкочуються вручну з вершково-заварним кремом і родзинками.